Lasagne met champignons
Ingrediënten
- 175 g lasagnebladen verdi Honig
- zout
- 2 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
- 1 zakje gesnipperde uien
- 1 theelepel geraspte knoflook
- 300 g rundergehakt
- 250 g champignons in plakjes
- 2 zakken pastasaus mild Bertolli
- 1 zakje mix voor kaassaus
- 50 g belegen geraspte kaas
Instructies
- Laat de lasagnebladen in gezouten kokend water glijden.
- Houd het water 3 minuten tegen de kook aan.
- Schep de bladen er uit en leg ze naast elkaar op een schone theedoek.
- Fruit de ui met de knoflook 5 minuten in de olie.
- Voeg het gehakt toe en bak al omscheppend rul.
- Bak de champignons 3 minuten mee.
- Roer de pastasaus erdoor.
- Bereid de kaassaus volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Vul een ingevette ovenschaal (1 l) afwisselend met een laagje pastasaus en een laagje lasagnabladen.
- Eindig met een lasagnalaagje, en verdeel de kaassaus en geraspte kaas erover.
- Bak de lasagna in een voorverwarmde oven (200 C) in ca 30 minuten gaar.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een gemengde salade.