Verwarm de oven voor op 200°C.
Bestrooi de kip met zout, peper en het paprikapoeder.
Verhit 35 gr boter en bak de kip in ± 5 minuten rondom bruin.
Schep de kip uit de pan.
Bak de knoflook, oesterzwammen en koriander ± 5 minuten in 15 gr boter.
Breng 5 dl water met het bouillontablet, de wijn en het sinaasappelsap aan de kook, voeg al roerende ± 12 volle eetlepels sauspoeder toe en laat ± 1 minuut koken tot een gebonden saus ontstaat (voeg eventueel nog wat extra sauspoeder toe).
Roer de suiker en de crème fraîche erdoor en schep de kip, oesterzwammen,
stukjes sinaasappel en zonnebloempitten door de saus.
Leg in een ovenschaal afwisselend lagen saus en lasagnebladen en eindig met een laag saus.
Bestrooi met parmezaanse kaas.
Laat de lasagne in het midden van de oven in ± 30 minuten gaar worden.
Strooi er voor het serveren de tuinkers over.