Lasagne met zalm en courgette
Ingrediënten
- 250 gram zalm
- 2 courgettes
- 1 potje olijven
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 1 pak mix voor lasagnesaus tradizionale (133 g)
- 300 ml melk
- 175 gram lasagnebladen (pak a 250 g)
- 1 zakje geraspte kaas (30+ / 100 g)
Ook nodig:
Instructies
- Zalm in blokjes snijden.
- Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden.
- Olijven in plakjes snijden.
- In braadpan olie verhitten en courgette 3 minuten bakken.
- Mix voor béchamelsaus (uit pak) met melk volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Zalm en olijven aan courgette toevoegen en 3 minuten meebakken.
- Mix voor lasagnesaus (uit pak) en 800 ml water toevoegen en 1 minuut doorkoken.
- Ovenschaal afwisselend met laagjes lasagnesaus en lasagnebladen vullen.
- Béchamelsaus erover schenken en met kaas bestrooien.
- Lasagne in midden van oven in ca. 35 minuten gaarbakken.
- Lekker met groene salade en vinaigrette.