Lasagnette

Lasagnette

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 aubergines
  • 1 eetlepel(s) kokosolie
  • peper en zeezout
  • 500 ml tomatensaus
  • 4 tl oregano
  • parmezaanse kaas geraspt
  • basilicumblaadjes
  • 2 eieren

Instructies

  • Snijd de aubergines in de lengte in dunne plakken.
  • Bestrijk de plakken met kokosolie en doe er een beetje zout en peper overheen.
  • Gril ze daarna 15 minuten in de oven op 240 graden c°.
  • Vul de bodem van de ovenschaal met de plakken aubergine, bestrijk er vervolgens tomatensaus overheen, daarna 5 tl geraspte parmezaanse kaas en als laatste 7 basilicumblaadje en wat oregano.
  • Herhaal het totdat je geen aubergine meer over hebt.
  • Doe er als laatste 2 geklopte eieren overheen.
  • En het kan voor 30 minuten de oven in op 180 graden C°.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta