Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 aubergines
- 1 eetlepel(s) kokosolie
- peper en zeezout
- 500 ml tomatensaus
- 4 tl oregano
- parmezaanse kaas geraspt
- basilicumblaadjes
- 2 eieren
Instructies
- Snijd de aubergines in de lengte in dunne plakken.
- Bestrijk de plakken met kokosolie en doe er een beetje zout en peper overheen.
- Gril ze daarna 15 minuten in de oven op 240 graden c°.
- Vul de bodem van de ovenschaal met de plakken aubergine, bestrijk er vervolgens tomatensaus overheen, daarna 5 tl geraspte parmezaanse kaas en als laatste 7 basilicumblaadje en wat oregano.
- Herhaal het totdat je geen aubergine meer over hebt.
- Doe er als laatste 2 geklopte eieren overheen.
- En het kan voor 30 minuten de oven in op 180 graden C°.