Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verwarm een takje rozemarijn in de korenwijn of jonge jenever en zet dit een paar uur koel weg.
Klop Een dressing van citroensap, olijfolie, knoflook, zout, peper en komijn.
Haal de gemengde sla los en verdeel die over 4 borden.
Sprenkel de dressing erover.
Bak de kipfilet in de olijfolie rondom bruin, warm 3 minuten door en houd het vlees in aluminiumfolie warm.
Roer het bakvet bij de wijnazijn en laat dit inkoken tot 1 eetlepel.
Roer hiervan met de notenolie en het rozemarijnvocht een sausje en breng dit aan de kook.
Snijd de filet in dunne plakjes, verdeel die over de borden en lepel de tweede dressing over het vlees.
Garneer met een takje rozemarijn.
————————————————————————————————–
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Lauwwarme gemengde salade met gerookte kip