Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 400 g farfalle strikjespasta
- 2 kipfilets schaal, ca. 375 g
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 2 appels
- 1 beker zure room 125 ml
- 2 eetlepels Dijon mosterd potje à 210 g
- 1 zak gemengde ijsbergsla 200 g
- 1 zakje walnoten 55 g
Instructies
- Farfalle volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Kipfilet in blokjes snijden.
- In koekenpan margarine verhitten en kipfilet in 8 minuten gaar en bruin bakken.
- Appels wassen, in vieren snijden, klokhuis verwijderen en in plakjes snijden.
- Zure room met mosterd losroeren.
- Pasta met zure room, appels en kip mengen.
- Met zout en peper op smaak brengen.
- Sla over vier borden verdelen.
- Pasta erover verdelen.
- Met walnoten garneren.