Le Champain met 3 Franse delicatessen

Le Champain met 3 Franse delicatessen

Allerhande 2002
Porties: 4
Bereidingstijd: 35 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 La Champain stokbrood koelvers
  • 20 g zachte roomboter
  • ½ zakje veldsla ` 75 g
  • 1 pak Delicatesses de France vleeswaren 115 g

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4.
  • In oven stokbrood in 7 à 9 minuten afbakken.
  • Uit oven ca. 5 minuten laten afkoelen.
  • Stokbrood in lengte halveren, helften dun besmeren met boter en beleggen met helft van veldsla.
  • Van links naar rechts stokbrood beleggen met 3 plakjes Franse salami, 3 plakjes Jambon de Pays, 6 plakjes Bridu, 3 plakjes Franse salami en 3 plakjes Jambon de Pays.
  • Rest van veldsla erover verdelen.
  • Bovenste helft van stokbrood erop leggen en stokbrood in 2 stukken snijden.

Voedingswaarden

Calories: 475 kcal | koolhydraten: 48 g | Protein: 22 g | Vet: 22 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Lunch
Land van herkomst Frankrijk