Le Champain met 3 Franse delicatessen
Allerhande 2002
Ingrediënten
- 1 La Champain stokbrood koelvers
- 20 g zachte roomboter
- ½ zakje veldsla ` 75 g
- 1 pak Delicatesses de France vleeswaren 115 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4.
- In oven stokbrood in 7 à 9 minuten afbakken.
- Uit oven ca. 5 minuten laten afkoelen.
- Stokbrood in lengte halveren, helften dun besmeren met boter en beleggen met helft van veldsla.
- Van links naar rechts stokbrood beleggen met 3 plakjes Franse salami, 3 plakjes Jambon de Pays, 6 plakjes Bridu, 3 plakjes Franse salami en 3 plakjes Jambon de Pays.
- Rest van veldsla erover verdelen.
- Bovenste helft van stokbrood erop leggen en stokbrood in 2 stukken snijden.
Voedingswaarden
Calories: 475 kcal | koolhydraten: 48 g | Protein: 22 g | Vet: 22 g