Lente

Lente

Lenterecepten zijn een frisse viering van het nieuwe seizoen, met lichte en levendige gerechten die gebruikmaken van de eerste oogst van het jaar. Denk aan jonge groenten, verse kruiden, en sappig fruit die perfect passen bij het ontwaken van de natuur. Van lichte salades en kleurrijke soepen tot verfrissende desserts, lenterecepten brengen een gevoel van vernieuwing en vitaliteit naar je tafel. Of je nu een brunch, lunch of diner organiseert, deze recepten helpen je om de smaken van de lente ten volle te benutten.


Aardappelbrood met Volkoren Meel
Aardappelbrood met Volkoren Meel
Aardappelen in Romige Peterseliesaus
Aardappelen in Romige Peterseliesaus
Aardappelgratin uit de Provence met Tomaat en Basilicum
Aardappelgratin uit de Provence met Tomaat en Basilicum
Aspergesalade met Krieltjes, Aardbeien en Gerookte Kip
Aspergesalade met Krieltjes, Aardbeien en Gerookte Kip
Atjar Lombok met Sjalotten
Atjar Lombok met Sjalotten
Atjar Tjampoer - Zoetzure Gemengde Groenten
Atjar Tjampoer – Zoetzure Gemengde Groenten
Atjar Tjampoer Bandung - Zoetzure Groentenmix
Atjar Tjampoer Bandung – Zoetzure Groentenmix
Attereau de Boeuf met Villerois Saus en Ham
Attereau de Boeuf met Villerois Saus en Ham
Aubergine Dip met Citroen en Peterselie
Aubergine Dip met Citroen en Peterselie
Aubergineplakjes met Kaaskorstje
Aubergineplakjes met Kaaskorstje
Australische Bananentaart met Amandelen en Kruidige Specerijen
Australische Bananentaart met Amandelen en Kruidige Specerijen
Gebakken Hamreepjes met Grove Mosterd
Gebakken Hamreepjes met Grove Mosterd
gebakken zalm met rode wijnsaus.
Gebakken Zalm met Rode Wijnsaus en Limoen
Gebakken Zeetong met Witbier Sabayon en Tagliolini
Gebakken Zeetong met Witbier Sabayon en Tagliolini
Gebraden Lamsmedaillons met Romeinse Sla en Kerstomaatjes
Gebraden Lamsmedaillons met Romeinse Sla en Kerstomaatjes
Geconfijte Knoflook met Zeevruchten in Saffraansaus
Geconfijte Knoflook met Zeevruchten in Saffraansaus
Geep Geparfumeerd met Knoflook
Geep Geparfumeerd met Knoflook
Geflambeerde Scampi’s met Romige Dragon-Saus
Gefrituurde Asperges met Krab en Sesamolie
Gefrituurde Asperges met Krab en Sesamolie
Gefrituurde Dadels met Chorizo en Spek
Gefrituurde Dadels met Chorizo en Spek
Gefrituurde Garnalen met Thaise Kruiden
Gefrituurde Garnalen met Thaise Kruiden
Gegratineerde Grietfilet met Kaas en Mosterd
Gegratineerde Grietfilet met Kaas en Mosterd
Gegratineerde krab op z'n Chinees
Gegratineerde Krab op z’n Chinees met Varkensvlees en Paddestoelen
Gegratineerde Kreeft met Kruidenboter
Gegratineerde Mosselen met Gruyère en Mosterd
Gegratineerde Mosselen met Gruyère en Mosterd
Gegratineerde Oesters met Dragon en Spinazie
Gegratineerde Oesters met Dragon en Spinazie
Gegratineerde Ovenschoteltjes met Wortelpuree en Artisjokken
Gegratineerde Ovenschoteltjes met Wortelpuree en Artisjokken
Gemengde Olijven Trio
Gemengde Olijven Trio
Gerookte Paling en Zalm Bombe met Romige Mierikswortelsaus
Gerookte Paling en Zalm Bombe met Romige Mierikswortelsaus
Geroosterde Salami met Prei en Knoflook
Geroosterde Salami met Prei en Knoflook
Groente-zoetzuur
Groente-Zoetzuur Salade met Radicchio en Bosui
Hartige Gebakken Kaasplakken met Pijnboompitten
Hartige Gebakken Kaasplakken met Pijnboompitten
Klassieke Asperges met Hollandaisesaus, Ham en Ei
Klassieke Asperges met Hollandaisesaus, Ham en Ei
Klassieke Geep à la Meunière
Klassieke Geep à la Meunière
Knapperige Gefrituurde Champignons en Uiringen
Knapperige Gefrituurde Champignons en Uiringen
Knapperige Gefrituurde Flensjes
Knapperige Gefrituurde Flensjes
Knapperige Gefrituurde Groenten met Thaise Dressing
Knapperige Gefrituurde Groenten met Thaise Dressing
Lasagne Bombe met Kreeft en Spinazie
Lenteachtige Vegetarische Voorjaarssoep
Lenteachtige Vegetarische Voorjaarssoep
Makreeltartaar met Pittige Tomaat-Koriander Coulis
Makreeltartaar met Pittige Tomaat-Koriander Coulis
1
2