Aardappelbrood met Volkoren Meel
Aardappelen in Romige Peterseliesaus
Aardappelgratin uit de Provence met Tomaat en Basilicum
Aspergesalade met Krieltjes, Aardbeien en Gerookte Kip
Atjar Lombok met Sjalotten
Atjar Tjampoer – Zoetzure Gemengde Groenten
Atjar Tjampoer Bandung – Zoetzure Groentenmix
Attereau de Boeuf met Villerois Saus en Ham
Aubergine Dip met Citroen en Peterselie
Aubergineplakjes met Kaaskorstje
Australische Bananentaart met Amandelen en Kruidige Specerijen
Gebakken Hamreepjes met Grove Mosterd
Gebakken Zalm met Rode Wijnsaus en Limoen
Gebakken Zeetong met Witbier Sabayon en Tagliolini
Gebraden Lamsmedaillons met Romeinse Sla en Kerstomaatjes
Geconfijte Knoflook met Zeevruchten in Saffraansaus
Geep Geparfumeerd met Knoflook
Geflambeerde Scampi’s met Romige Dragon-Saus
Gefrituurde Asperges met Krab en Sesamolie
Gefrituurde Dadels met Chorizo en Spek
Gefrituurde Garnalen met Thaise Kruiden
Gegratineerde Grietfilet met Kaas en Mosterd
Gegratineerde Krab op z’n Chinees met Varkensvlees en Paddestoelen
Gegratineerde Kreeft met Kruidenboter
Gegratineerde Mosselen met Gruyère en Mosterd
Gegratineerde Oesters met Dragon en Spinazie
Gegratineerde Ovenschoteltjes met Wortelpuree en Artisjokken
Gerookte Paling en Zalm Bombe met Romige Mierikswortelsaus
Geroosterde Salami met Prei en Knoflook
Groente-Zoetzuur Salade met Radicchio en Bosui
Hartige Gebakken Kaasplakken met Pijnboompitten
Klassieke Asperges met Hollandaisesaus, Ham en Ei
Klassieke Geep à la Meunière
Knapperige Gefrituurde Champignons en Uiringen
Knapperige Gefrituurde Flensjes
Knapperige Gefrituurde Groenten met Thaise Dressing
Lasagne Bombe met Kreeft en Spinazie
Lenteachtige Vegetarische Voorjaarssoep
Makreeltartaar met Pittige Tomaat-Koriander Coulis