Lente

Lente

Lenterecepten zijn een frisse viering van het nieuwe seizoen, met lichte en levendige gerechten die gebruikmaken van de eerste oogst van het jaar. Denk aan jonge groenten, verse kruiden, en sappig fruit die perfect passen bij het ontwaken van de natuur. Van lichte salades en kleurrijke soepen tot verfrissende desserts, lenterecepten brengen een gevoel van vernieuwing en vitaliteit naar je tafel. Of je nu een brunch, lunch of diner organiseert, deze recepten helpen je om de smaken van de lente ten volle te benutten.


Aardappelbrood met Volkoren Meel
Aardappelbrood met Volkoren Meel
Aardappelen in Romige Peterseliesaus
Aardappelen in Romige Peterseliesaus
Aardappelgratin uit de Provence met Tomaat en Basilicum
Aardappelgratin uit de Provence met Tomaat en Basilicum
Een gelaagde trifle met chocoladecake, aardbeienkwark, aardbeientopping en slagroom in een grote glazen schaal, gegarneerd met kruimels, verse aardbeien en munt. Geplaatst in een gezellige, moderne keuken met kleurrijke accenten en natuurlijk licht.
Aardbei Chocolade Trifle Verrassing
Aardbeienkaviaar met Couscous en Vanille
Aardbeienkaviaar met Couscous en Vanille
Armeense Yoghurtsoep met Gerst en Verse Koriander
Armeense Yoghurtsoep met Gerst en Verse Koriander
Aspergebavarois met Vinaigrettesaus en Truffelstengel
Aspergebavarois met Vinaigrettesaus en Truffelstengel
Aspergesalade met Krieltjes, Aardbeien en Gerookte Kip
Aspergesalade met Krieltjes, Aardbeien en Gerookte Kip
Atjar Bawang Timor - Zure Uitjes met Kruiden
Atjar Bawang Timor – Zure Uitjes met Kruiden
Atjar Lombok met Sjalotten
Atjar Lombok met Sjalotten
Atjar Tjampoer - Zoetzure Gemengde Groenten
Atjar Tjampoer – Zoetzure Gemengde Groenten
Atjar Tjampoer Bandung - Zoetzure Groentenmix
Atjar Tjampoer Bandung – Zoetzure Groentenmix
Attereau de Boeuf met Villerois Saus en Ham
Attereau de Boeuf met Villerois Saus en Ham
Aubergine Dip met Citroen en Peterselie
Aubergine Dip met Citroen en Peterselie
Aubergineplakjes met Kaaskorstje
Aubergineplakjes met Kaaskorstje
Australische Bananentaart met Amandelen en Kruidige Specerijen
Australische Bananentaart met Amandelen en Kruidige Specerijen
Avocado con gambas, Mexicaanse avocado gevuld met een romige garnalenmix van mayonaise, ketchup, room en chilisaus, geserveerd met citroenschijfjes in een kleurrijke Mexicaanse keuken met levendige tegels en warme houten accenten.
Avocado con Gambas – Mexicaanse Avocado met Garnalen
Avocado gevuld met Garnalen en Gerookte Zalm
Gevulde avocado met garnalen, ei en bleekselderij, in Mexicaanse keuken met kleurrijke tegels.
Avocado met Garnalenvulling
Avocado-aardbeiensalade in een rustieke Mexicaanse schaal, met blokjes avocado en plakjes aardbei, besprenkeld met citroensap, balsamicoazijn en versgemalen zwarte peper, in een kleurrijke Mexicaanse keuken met terracotta accenten en levendige tegels.
Avocado-Aardbeiensalade met Citroensap en Balsamico
Avocado-tonijnsalade met bleekselderij, broodblokjes en limoengarnering, geserveerd op eikenbladsla in Mexicaanse kom.
Avocadosalade met Tonijn en Pittige Dressing
Baguette van Filodeeg met Gevulde Black Tiger Garnalen
Baguette van Filodeeg met Gevulde Black Tiger Garnalen
Bamboescheuten met pinda's, broccoli en paddenstoelen in een oosterse woksaus, geserveerd in rustieke kom.
Bamboescheuten met Pinda’s en Groenten
Een klein schaaltje romige basilicumsaus, lichtgroen van kleur, gegarneerd met fijngehakte verse basilicum. Gepresenteerd in een lichte vintage keuken met pastelkleuren en retro-accenten, onder zacht natuurlijk licht dat de gladde textuur en de frisse uitstraling van de saus benadrukt.
Basilicumsaus voor Visgerechten
Basisrecept Harde Wener Deeg
Basisrecept Harde Wener Deeg
Buideltje van Parmaham met Meloen en Bieslook
Buideltje van Parmaham met Meloen en Bieslook
Elegante buideltjes van crêpes gevuld met gerookte zalm en paling, samengebonden met dunne preireepjes, geserveerd met een romige gember-citroensaus. Het gerecht is gepresenteerd op een wit bord in een vintage keuken met lichte pastelkleuren en retro decor.
Buideltjes met Gerookte Zalm en Paling in Gember-Citroensaus
Een elegant voorgerecht van carpaccio met dunne plakjes ossehaas, gegarneerd met verse rucola, goudbruin geroosterde pijnboompitten, kappertjes en vers geschaafde Parmezaanse kaas. Het gerecht is licht besprenkeld met knoflook-olijfolie en gepresenteerd in een gezellige vintage keuken met pastelkleuren en retro-accenten.
Carpaccio van Ossehaas met Parmezaanse Kaas en Pijnboompitten
Chocoladecake met Chocoladeganache en Vanillesau
Chocoladecake met Chocoladeganache en Vanillesaus
Délices aux Poires - Perencake
Délices aux Poires – Perencake
Feestelijke Amandel-Chocolade Tulband met Glazuur
Feestelijke Amandel-Chocolade Tulband met Glazuur
Speelse taart met popje erop, versierd met bloemen en suikerparels in kleurrijke stijl.
Feestelijke Barbietaart met Marsepein
Feestelijke Saffraansaus voor Vis
Feestelijke Saffraansaus voor Vis
Filodeegbarquette gevuld met black tiger garnalen en frisse salade in Mexicaanse keuken.
Filodeeg Barquette met Black Tiger Garnalen en Frisse Salade
en feestelijke, moderne roze koekentaart met frambozen en rozemarijn, geserveerd op een kleurrijk bord in een vrolijke keuken met pastelkleurige accenten en natuurlijk licht.
Frambozenfeest Roze Koekentaart
Verfrissende avocado- en komkommersmoothie in een helder glas met een bol citroensorbet en limoenrasp, geserveerd in een kleurrijke Mexicaanse keuken met levendige tegels en rustieke houten accenten.
Frisse Avocado & Komkommersmoothie met Citroensorbetijs
Frisse Citroen Madeleines
Frisse Citroen Madeleines
Een elegante Crème Brûlée MonChoutaart met gekarameliseerde suikerlaag en een kandijkoekjesbodem, versierd met frambozen, bramen en meringuetoefjes. Geplaatst in een gezellige keuken met natuurlijk licht en pastelaccenten.
Frisse Crème Brûlée MonChoutaart met Bessen
Deze frisse spinaziesalade met gerookte zalm en knapperige knoflookcroutons is licht, smaakvol, en perfect als lunch of bijgerecht.
Frisse Spinazie-Zalmsalade met Knapperige Knoflookcroutons
Een frisse zalmsandwich met dunne plakjes komkommer, fijngesneden lente-ui en een laag mierikswortelpasta, geserveerd op een bagel of croissant. De sandwich ligt in een kleurrijke Mexicaans-geïnspireerde setting, wat een vrolijke en levendige sfeer oproept. De zalm en groenten vormen een lichte en verfrissende maaltijd.
Frisse Zalmsandwich met Mierikswortel en Komkommer
1
2
3
4
5
6