Lentegroenten met mie

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 250 g eiermie
  • 200 g peultjes
  • 3 bosuitjes
  • 1 zakje worteltjes 300 g
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eetlepel(s) oosterse roerbakolie fles à 250 ml
  • 300 g Thais gekruide varkensreepjes
  • 1 zakje ku yo luk-saus 45 g

Instructies

  • Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden.
  • Bosuitjes schoonmaken en in schuine stukjes snijden.
  • Worteltjes in schuine plakjes snijden.
  • Knoflook pellen en snipperen.
  • In wok olie verhitten.
  • Knoflook en vlees toevoegen en ca. 3 minuten bakken.
  • Groenten toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
  • Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Saus toevoegen en mengsel onafgedekt op zacht vuur ca. 5 minuten laten sudderen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met mie.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Mie / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Oosters