Lepelhapje met gerookte zalm

      Reacties uitgeschakeld voor Lepelhapje met gerookte zalm

Lepelhapje met gerookte zalm

Categorie Amuse, Zalm
Keuken België
porties 12 lepeltjes
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in

  • 4 sneetjes gerookte zalm
  • 100 gr. gerookte forel
  • 2 eetlepels zure room
  • 1 eetlepel fijngesnipperde bieslook
  • 1 eetlepel fijngesnipperde peterselie
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • enkele druppels tabasco
  • peper
  • zou

Hoe maak ik het klaar

  • Snij 4 sneetjes gerookte zalm in de lengte in 3 stroken
  • Rol de strookjes tot een nestje en schik op een aperitieflepel
  • Meng 100 gr. gerookte forel met 2 eetlepels zure room
  • Voeg de bieslook en de peterselie toe
  • Kruid met de paprikapoeder, tabasco, peper en zout
  • Vul er het gerookte zalm nestje mee.