Macaroni met gerookte zalm en dille-roomsaus

 

Macaroni met gerookte zalm en dille-roomsaus

Macaroni met gerookte zalm en dille-roomsaus

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gram lintmacaroni of elleboogmacaroni
  • zout
  • peper versgemalen
  • 250 gram prei gesneden
  • 1 zakje dillesaus of 2 eetlepels dille en 2 eetlepels room culinair
  • ¾ deciliter slagroom
  • 150-200 gram zalm gerookte
  • 50 gram belegen kaas geraspte

Instructies

  • Kook de macaroni beetgaar in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking;
  • kook de prei de laatste 3 minuten mee.
  • Maak intussen de dillesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking, roer de slagroom erdoor en laat de saus ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
  • Giet de macaroni en de prei af in een vergiet; roer de dillesaus en de zalmsnippers erdoor en breng het gerecht op smaak met zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Vis