Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
De koekjes in een plastic zakje doen en verkruimelen met behulp van een deegroller.
De boter smelten, door de kruimels roeren en het mengsel over de bodem van een ingevette springvorm van 20 cm doorsnede uitstrijken.
Laten opstijven.
Voor de vulling de gelatine in ruim koud water weken tot deze zacht is.
De mascarpone en de kwark door elkaar roeren en het koffiepoeder erdoor kloppen.
De gelatineblaadjes uitknijpen en van het vuur af oplossen in de verhitte rum.
Dit mengseltje straalsgewijs bij de koffiecrème roeren en onder af en toe roeren een beetje laten opstijven.
De slagroom stijfkloppen en samen met de suiker toevoegen.
De massa over de bodem van de springvorm verdelen, gladstrijken en minstens 2 uur koel wegzetten.
De bovenkant van de taart versieren met toefjes slagroom en de iets verpulverde chocoladevlokken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Mascarpone kaas taart voor de Kerst