Collettes
Servings: 20 stuks
Calories:
Ingrediënten
- 100 g witte chocolade in stukken
Vulling:
- 150 g pure chocolade met sinaasappelsmaak
- 1 ½ dl slagroom
- 2 eetlepels poedersuiker
Instructies
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Smelt de witte chocolade au bain-marie.
- Verdeel de gesmolten witte chocolade over 20 papieren bonbonvormpjes, en bestrijk ook de zijkanten met chocolade.
- Leg de bonbons ondersteboven op de bakplaat en laat ze stollen.
- Verwijder voorzichtig de papieren vormpjes.
- Smelt de chocolade met sinaasappelsmaak.
- Klop de slagroom en poedersuiker tot een glad mengsel.
- Meng de gesmolten chocolade met de slagroom en suiker en zet dit in de koelkast tot het stevig genoeg is om te spuiten.
- Vul een spuitzak met een stervormige spuitmond met het mengsel en spuit wat in elk chocoladebakje.
- Bewaar de collettes in de koelkast tot gebruik.