Recept afdrukken
No ratings yet

Italiaanse Kalkoenfilets

Recept categorieën: Barbecue, Gevogelte, Kalkoen
Land van herkomst: Italië
Porties: 4 personen
Auteur: Cor Kevenaar

Equipment

Ingrediënten

Instructies

  • Snij elke kalkoenfilet in de helft.
  • Snij elk stuk overlangs in.
  • Doe er wat Parmezaanse kaas en wat oregano tussen en vouw zedicht.
  • Maak de snijkant dicht met enkele cocktailprikkers.
  • Bak mooi bruin op de BBQ of op de gril.

BBQ steak-roll
Recept afdrukken
No ratings yet

BBQ steak-roll

Recept categorieën: Barbecue, Rundvlees, Vlees
Porties: 4
Auteur: Cor Kevenaar

Equipment

Ingrediënten

  • 2 teentjes knoflook
  • 2 stukjes lenteui
  • 6 plakjes ontbijtspek
  • 4 dunne plakjes runderlap
  • Keltisch zeezout & Peper naar smaak

Instructies

  • Gebruik een vleeshamer om je steaks eventueel dunner en zachter te maken.
  • Pers de knoflook en snijd de ui in kleine ringetjes.
  • Bestrooi elke lap met knoflook, ui, peper en zout en rol ze daarna op.
  • Wikkel het spek eromheen en zet eventueel vast met een prikker.
  • Gril op de BBQ tot het vlees de gewenste garing heeft.