Coconut Carnaval Cocktail
De Coconut Carnaval is een romige cocktail met kokos, banaan en een vleugje citroen. Een exotische traktatie voor tropische sferen!
Bereidingstijd5 minuten min
Servings: 1
Calories: 150kcal
Author: Cor Klaar
- 35 ml De Kuyper Coconut
- ½ banaan
- 50 ml kokosmelk
- 5 ml citroensap
Doe De Kuyper Coconut, banaan, kokosmelk en citroensap in een blender met een handvol ijsblokjes.
Voeg optioneel 5 ml kokossiroop toe voor een extra zoete kokossmaak.
Blend tot een gladde, romige cocktail.
Schenk het mengsel in een glas en garneer met een stuk banaan.
Serveer direct en geniet van de exotische smaken.
Geniet van deze cocktail als aperitief of tijdens een tropische avond.
Calories: 150kcal | koolhydraten: 15g | Protein: 1g | Vet: 7g | Sugar: 12g
Receptenplein.nl
Home / Blender / Pagina 6
Big Brother Cocktail
De Big Brother cocktail is een tropische verwennerij met meloen, kokos, banaan en een vleugje passie. Perfect voor zonnige dagen!
Bereidingstijd5 minuten min
Servings: 1
Calories: 170kcal
Author: Cor Klaar
- 35 ml De Kuyper Melon
- 20 ml De Kuyper Coconut
- 20 ml De Kuyper Pisang
- ½ banaan
- 70 ml meloensap
Doe De Kuyper Melon, De Kuyper Coconut, De Kuyper Pisang, meloensap en de halve banaan in een blender met een handvol ijsblokjes.
Mix tot een gladde cocktail.
Schenk de mix in een glas en garneer met een stuk banaan en een stuk meloen.
Serveer direct en geniet van de tropische smaken.
Geniet van deze cocktail als aperitief of bij een zomerse barbecue.
Calories: 170kcal | koolhydraten: 22g | Protein: 1g | Vet: 1g | Zout: 0g | Sugar: 19g
Receptenplein.nl
Home / Blender / Pagina 6
Paradise Cocktail
De Paradise cocktail is een tropische, alcoholvrije traktatie met ananas, kokos en amandelsiroop, perfect voor een verfrissende zomerervaring!
Bereidingstijd5 minuten min
Servings: 1 glas
Calories: 150kcal
Author: Cor Klaar
cocktailglas
Rietje (optioneel)
- ½ schep gemalen ijs
- 100 ml ananassap
- ½ ananasschijf uit blik of vers
- 10 ml kokossiroop
- 10 ml amandelsiroop of oregade
Doe het gemalen ijs, ananassap, ananasschijf, kokossiroop en amandelsiroop in een blender.
Blend de ingrediënten tot een romige en gladde textuur.
Schenk de Paradise cocktail in een glas en garneer met een stuk ananas of andere tropische fruitsoorten voor de perfecte paradijselijke ervaring.
Serveertip
Serveer met een kleurrijk rietje en garneer met tropisch fruit zoals een schijfje ananas voor extra flair.
Calories: 150kcal | koolhydraten: 36g | Protein: 1g | Vet: 1g | Zout: 0g | Sugar: 34g
Receptenplein.nl
Home / Blender / Pagina 6
Pineapple passion
Een heerlijk friszoete mix, met passie gemaakt.
Calories:
Author: Cor Kevenaar
- ½ schep gemalen ijs
- 100 ml ananas sap
- 10 ml schenkroom
- ½ ananas schijven uit blik (of vers)
- 10 ml kokossiroop
- 10 ml amandclsiroop of orgeade
Garneren met een stuk ananas en iets paradijselijks.
Receptenplein.nl
Home / Blender / Pagina 6
Mint Mind Cocktail
De Mint Mind is een verfrissende alcoholvrije Mojito-variatie met munt en limoen, ideaal voor warme zomerdagen!
Bereidingstijd5 minuten min
Servings: 1
Calories: 20kcal
Author: Cor Klaar
- ½ schep gemalen ijs
- 150 ml water
- Zakje mintthee van Whittington
- ¼ limoen
- Muntblaadjes van 1 à 2 takjes
Zet eerst het minttheezakje in 150 ml heet water en laat het trekken.
Snijd de limoen in parten en voeg deze samen met de muntblaadjes in een glas.
Gebruik de muddler om het goed te kneuzen en de smaken los te maken.
Voeg het gemalen ijs en het mintthee-infusie uit de blender toe aan het glas.
Roer goed door zodat de smaken goed mengen.
Garneer de Mint Mind met een stukje verse munt voor de finishing touch.
Serveertip
Serveer met een kleurrijk rietje en een stukje verse munt om het geheel een frisse uitstraling te geven.
Calories: 20kcal | koolhydraten: 5g | Sugar: 5g
Receptenplein.nl
Home / Blender / Pagina 6
Melon Mood
De Melon Mood had in de beginjaren van de cocktailbar een andere naam: Aozora, genoemd naar dc club aan het Wcsteinde van Jen Min Lau. De naam Melon Mood is ook weer afgeleid en wel van de Mellow feesten, al met al dus een zeer dansbare shake.
Calories:
Author: Cor Kevenaar
- ½ schep gemalen ijs
- 100 ml meloenpuree of een stuk verse galiameloen
- 25 ml melk
- 10 ml amandclsiroop of oregade
Garneer met een stukje meloen.
Gebruik een zeefje of anders de rand van de blenderdeksel om eventuele stukjes meloen tegen te houden.
Receptenplein.nl
Home / Blender / Pagina 6
Frozen Peach
Koele cocktail zonder alcohol met perzik en veel ijs.
Calories:
Author: Cor Kevenaar
- 1 hele perzik uit blik
- 10 ml ananas sap
- 10 ml passievruchtsiroop
- 1 schep gemalen ijs
Garneer met een schijfje citroen en een stirrer
Receptenplein.nl
Home / Blender / Pagina 6
Mango Dibango Mocktail
De Mango Dibango is een verfrissende en tropische mocktail, perfect voor wie van mango houdt. Een gezonde keuze vol smaak!
Bereidingstijd5 minuten min
Servings: 1
Calories: 150kcal
Author: Cor Klaar
- ½ schep gemalen ijs
- 20 ml mangopuree of een stuk verse mango
- 75 ml mangosap van Maaza
- 25 ml sinaasappelsap
- 10 ml rozensiroop of stroop socsoc
Voeg het gemalen ijs, de mangopuree of verse mango, mangosap, sinaasappelsap en rozensiroop toe aan de blender.
Blend alles goed door elkaar tot een romige en gladde consistentie.
Giet de Mango Dibango mocktail in een cocktailglas.
Garneer met een stukje mango en/of een schijfje sinaasappel.
Serveertip
Serveer de Mango Dibango in een helder glas en garneer met tropisch fruit voor extra flair.
Wijnadvies
Aangezien het een alcoholvrije cocktail is, zou een glas koud mineraalwater of een lichte, verfrissende witte wijn ook goed passen bij deze mocktail.
Serving: 1glas | Calories: 150kcal | koolhydraten: 35g | Protein: 1g | Sugar: 30g
Receptenplein.nl
Home / Blender / Pagina 6
Fluxus
Fluxus verwijst naar een internationale avant-gardestroming in kunst en literatuur De mocktail is zeer dorstlcsscnd en ook in een alcoholische versie te krijgen, (zie: Satellitc Smash)
Calories:
Author: Cor Kevenaar
- 70 ml grapefruitsap
- 70 ml sinaasappelsap
- 5 ml citroensap
- 10 ml aardbeienlimonadesiroop
decoreren met een schijfje sinaasappel en citroen.
Receptenplein.nl
Home / Blender / Pagina 6
Beach Boy Mocktail
De Beach Boy is een fruitige en energieke mocktail met frambozen- en sinaasappelsap, perfect voor een strandfeest met surfer vibes!
Bereidingstijd5 minuten min
Calories: 60kcal
Author: Cor Klaar
- 20 ml frambozensap
- 25 ml sinaasappelsap
- 5 ml citroensap
- Energy-drink naar keuze
- ½ schep gemalen ijs
Doe het frambozensap, sinaasappelsap, citroensap en het gemalen ijs in een blender.
Blend kort tot alles goed gemengd is.
Schenk het mengsel in een longdrinkglas en vul aan met energy-drink.
Garneer met een strandartikel zoals een parasol en serveer direct.
Decoreren met een Adonis of een ander strandartikel (b.v. parasol).
Geniet van deze mocktail als verfrissend alternatief.
Calories: 60kcal | koolhydraten: 15g | Protein: 0g | Vet: 0g | Sugar: 12g
Receptenplein.nl
Home / Blender / Pagina 6