Kip Pesto
Porties: 2
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm de oven op 220 graden. Smeer de ovenschaal in met olijfolie.
- Leg de kipfilets verticaal op de snijplank en kerf de kipfilets 3 keer diep in, van boven naar beneden.
- Vul de kerven met de groene pesto, gebruik ongeveer 1 eetlepel per kipfilet.
- Omwikkel elke kipfilet met 3 plakken katenspek, zet desnoods de spek vast met een saté prikker, als het niet goed blijf zitten.
- Leg de kipfilets in de ovenschaal en verdeel de champignons, tomaten en courgette er omheen.
- Bestrooi de inhoud van de ovenschaal met peper, zout en knoflook naar smaak.
- Doe dit echt op gevoel.
- Besprenkel als laatste beide kipfilets met een beetje olijfolie.
- Nu is je ovenschaal klaar om de oven in te gaan. Laat hem voor 30 minuten in de oven staan.
- Zorg ervoor dat de kip goed gaar is.
- Eet smakelijk!