Tortilla met tomaat en kaas
Aller Hande 1996
Servings: 4 personen
Calories:
Equipment
- rechthoekige ovenschaal, inhoud ca. 2 liter
Ingrediënten
- 4 tomaten
- 1 pakje Sugo Italiano basilicum 370 g, AH,
- 4 tortilla's
- 250 g pizzavleesreepjes
- 150 g belegen kaas geraspte
- 1 bekertje zure room 125 ml,
- 1 komkommer
- 2 eetlepels olie om in te vetten
Instructies
- Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
- Tomaten wassen en in stukjes snijden.
- In kom tomaten en helft van Sugo door elkaar scheppen.
- Schaal royaal invetten.
- Tortilla's op aanrecht uitspreiden.
- Tomatenmengsel en pizzavleesreepjes erover verdelen. 1/3 Deel van kaas erover strooien. Tortilla's oprollen en naast elkaar in schaal leggen.
- Achtereenvolgens zure room en rest van Sugo erover uitstrijken.
- Rest van kaas erover strooien.
- In midden van oven tortilla's onafgedekt in ca. 20 minuten goudbruin en gaar bakken. Komkommer wassen, in dikke plakken snijden en in schaal doen.
- Apart bij tortilla's serveren.