Knapperige hoorntjes met yoghurt en vers fruit
Calories:
Ingrediënten
- 2 vellen diepvries fillodeeg Easy Bakery, ontdooid
- 200 gram aardbeien in vieren
- 1 eetlepel Crème de Cassis
- 1 roze grapefruit in partjes
- 2 perziken in partjes
- 100 gram Griekse yoghurt
- 1 takje verse munt
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd de fillodeegvellen elk in 4 stroken van 6 cm breed.
- Rol om elk roomhoornvormpje losjes 2 stroken deeg, begin bij de bovenkant en werk naar het puntje toe; het vormpje moet helemaal zijn bedekt.
- Bak de hoorntjes op de bakplaat in het midden van de oven in 10-15 minuten goudbruin.
- Laat ze afkoelen en haal ze voorzichtig van de vormpjes.
Vulling:
- Laat 100 gr aardbeien met de likeur 5 minuten zachtjes koken en pureer ze.
- Schep de rest van de aardbeien met de grapefruit en de perziken om, verdeel dit over de hoorntjes en leg de hoorntjes op de bordjes.
- Schep de yoghurt en de aardbeiensaus erbij en garneer met muntblaadjes.