Mexicaanse ontbijteitjes
Ingrediënten
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 150 gram baconreepjes
- 2 sjalotten fijngesnipperd
- 2 blikken kidneybonen à 400 gram, uitgelekt
- 1 zakje tacomix Casa Fiesta
- peper & zout
- 8 eieren
- 2 eetlepel(s) verse peterselie fijngehakt
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200ºC
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de bacon met de sjalotjes 5 minuten.
- Voeg de kidneybonen, de tacomix en peper en zout naar smaak toe en verwarm alles onder af en toe omscheppen ca. 5 minuten op een laag vuur.
- Verdeel de kidneybonen over de ovenschaaltjes en maak een kuiltje in het midden.
- Breek boven elk kuiltje een ei.
- Zet de schaaltjes in een voorwarmde oven en bak de eieren in ca. 15 minuten tot de gewenste gaarheid.
- Bestrooi de ontbijteitjes met verse peterselie en serveer direct.