Mie-wokschotel met paksoi van Spookey

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 250 gram soubry chinese eiermie
  • 1 struik paksoi
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 1 schaal tofy roerbak pittig gekruid a 180 gr.
  • 50 ml. ketjap manis zoet
  • 4 eetlepel(s) seroendeng kokos-pindamengsel

Instructies

  • Mie koken volgens gebruiksaanwijzing, afgieten en laten uitlekken.
  • Paksoi schoonmaken en in repen snijden.
  • Paprika schoonmaken en in stukjes snijden.
  • Ui pellen en in halve ringen snijden.
  • In wok olie verhitten.
  • Ui en tofu 2 min. roerbakken.
  • Paprika en paksoi door tofu scheppen en 3 min. meebakken.
  • Ketjap 1 min. meewarmen.
  • Mie door groentemengsel scheppen en 1 min. roerbakken.
  • Mie over 4 borden verdelen. en bestrooien met seroendeng.

Notities / Tips / Wijnadvies

Leker met; Thaise chilisaus
————————————————————————————————–
Recept categorieën Mie / Roerbakken / Wokken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch