Mini pizza met paprika en ei

Mini pizza met paprika en ei

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200° C hetelucht.
  • De ui en paprikareepjes met kümmel, koriander, tijm, zout en peper met een beetje olijfolie mengen en goed doorroeren.
  • De groenten ca. 10 minuten licht aanbraden.
  • Verdeel het pizzadeeg in 6 gelijke vierkanten en smeer tot aan de dunne rand een beetje zure room. Bestrijk de rand met geklopt ei.
  • Verdeel de groenten over de zure room en laat in het midden een holletje vrij voor het ei.
  • De pizza 10 minuten in de oven voorbakken. Haal ze daarna uit de oven en breek het ei voorzichtig in het holletje.
  • Bak de pizza’s daarna nog 10 minuten in de oven af.

Notities / Tips / Wijnadvies

deze pizza’s kun je ook met Tante Fanny vers bladerdeeg maken. In plaats van zure room kun je ook de tomatensaus uit het potje gebruiken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pizza
Geschikt voor Dieët: Lactosevrij / Vegetarisch