Monicasalade

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 g champignons
  • zout
  • 75 g gaar kippevlees
  • 100 g jong belegen kaas
  • ½ blikje mandarijntjes
  • 2 eetlepels fijngehakte bladselderij
  • ½ beker sour cream
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel tomatenketchup
  • ½ eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel sherry
  • aromazout peper
  • paprikapoeder
  • worcestershiresaus

Instructies

  • Kook de gewassen en in plakjes gesneden champignons in weinig water met wat zout in ongeveer 10 minuten gaar.
  • Laat ze goed uitlekken en afkoelen.
  • Snijd het kippevlees in kleine stukjes en de kaas in smalle reepjes.
  • Voeg de uitgelekte mandarijntjes, de champignons en de bladselderij hieraan toe.
  • Vermeng de sour cream met mayonaise, tomatenketchup, citroensap, sherry, aromazout, peper, paprikapoeder en worcestershiresaus. Schep de saus door de ingrediënten en vermeng alles goed met elkaar.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geef deze salade als voorgerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Salade
Land van herkomst Nederland