Mozerella met parmaham

Porties: 12 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 grote bol mozarella
  • 3 tomaten
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 3 eetlepel(s) witte balsamicoazijn
  • peper en zout
  • 12 plakjes parmaham
  • 12 blaadjes basilicum
  • 1 krop ijsbergsla

Instructies

  • Snijd mozarella en tomaat in blokjes, meng deze in een kom met de olijfolie en de azijn.
  • Breng verder op smaak met peper en zout.
  • Haal 12 mooie blaadjes van de ijsbergsla om onder de amuse op de lepel te leggen.
  • Rol de plakjes ham op.
  • Leg 12 eetlepels of amuse lepels klaar.
  • Leg op elke lepel een blaadje sla.
  • Schep hierop een lepel tomaat - mozarella - mengsel.
  • Garneer met een rolletje ham en maak af met een blaadje verse basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Amuse / Kaas / Voorgerechten