Mascarpone Mueslibol met Aardbeien

Porties: 1 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 mueslibol
  • 2 el mascarpone
  • 1 el abrikozenjam
  • 1 tl geraspte sinaasappelschil
  • Snufje kaneel
  • 3 aardbeien
  • Verse muntblaadjes

Instructies

  • Meng de mascarpone met een halve eetlepel jam, geraspte sinaasappelschil en kaneel.
  • Snijd de mueslibol doormidden en besmeer de onderkant met het mascarponemengsel.
  • Schep de overgebleven jam erop.
  • Halveer de aardbeien en leg ze op de mascarpone.
  • Garneer met verse muntblaadjes.
  • Plaats de bovenkant van de mueslibol erop en serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Deze zoete en fruitige snack past goed bij een lichte, sprankelende witte wijn zoals een Moscato d’Asti.

Voedingswaarden

Calories: 306 kcal | koolhydraten: 38 g | Protein: 5 g | Vet: 15 g | Zout: 0.2 mg | Sugar: 16 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Fruit / Kinderkoken / Lunch / Ontbijt
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch
Feestdagen etc Moederdag / Valentijnsdag