Muffins met bananenlikeur
Ingrediënten
- 2 grote bananen
- boter
- een scheutje bananenlikeur
- 2 dl room
- 2 zakjes vanillesuiker
- 4 muffins
- 4 eetlepel(s) cassonade
- 1 theelepel suikerbolletjes
Instructies
- Pel de bananen, bak z in de boter aan beide kanten lichtbruin en overgiet ze met de bananenlikeur.
- Klop de room met de vanillesuiker stijf.
- Doe de slagroom in een spuitzak met getand spuitmondje en leg deze in de koelkast klaar.
- Halveer de muffins en bak ze in het broodrooster.
- Schik 2 halve muffins op elk bord en strooi er wat cassonade over.
- Snijd de bananen in schijfjes en schik ze in cirkelvorm op de muffins.
- Spuit een toefje slagroom in het midden en bestrooi met suikerbolletjes.
- Geef er de rest van de slagroom apart bij.