Omelet met ham en kaas

Snel te maken.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 g schouderham
  • 8 eieren M
  • 4 eetlepel(s) melk
  • 1 zakje geraspte belegen kaas 150 g
  • 6 eetlepel(s) boter of margarine
  • 1 duopak krieltjes 700 g
  • 1 pak tuinerwten-wortel (diepvries 450 g
  • 6 eetlepel(s) yogonaise

Instructies

  • Ham in reepjes snijden.
  • Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Ham en kaas erdoor mengen.
  • In koekenpan boter in delen verhitten en 4 omeletten bakken.
  • Omeletten warmhouden.
  • In andere koekenpan rest van boter verhitten.
  • Krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Groente bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Omeletten op vier borden leggen.
  • Groente over omeletten verdelen en dubbelklappen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met krieltjes en yogonaise.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Brunch / Ei / Kaas / Lunch / Varkensvlees
Land van herkomst Nederland