Omelet met ham en kaas
Snel te maken.
Ingrediënten
- 150 g schouderham
- 8 eieren M
- 4 eetlepel(s) melk
- 1 zakje geraspte belegen kaas 150 g
- 6 eetlepel(s) boter of margarine
- 1 duopak krieltjes 700 g
- 1 pak tuinerwten-wortel (diepvries 450 g
- 6 eetlepel(s) yogonaise
Instructies
- Ham in reepjes snijden.
- Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Ham en kaas erdoor mengen.
- In koekenpan boter in delen verhitten en 4 omeletten bakken.
- Omeletten warmhouden.
- In andere koekenpan rest van boter verhitten.
- Krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing.
- Groente bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Omeletten op vier borden leggen.
- Groente over omeletten verdelen en dubbelklappen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met krieltjes en yogonaise.