Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 3 stuks ei eren gekookt in kwarten gesneden
- 2 stengels/ 40 gram bosui 2 khd in ringen
- ½ paprika 2 khd in blokjes
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- rode peper OPTIONEEL
- 100 gram tomaten 2 7 khd in blokjes
- 1 krop=400 gr. paksoi 1 2 khd in reepjes
- 3 eetlepel(s) kokosmelk 0 2 khd of kokoscream opgelost in water
- 1 eetlepel/15 ml sojasaus 0 8 khd type tamari
- handje amandelschaafsel 7 khd
Instructies
- Kook 3 eieren hard in 8-10 minuten.
- Pel de eieren en snijd ze in vieren.
- Snijd ondertussen de groenten zoals aangeven.
- Fruit de bosui samen met paprika ongeveer 2 minuten in een wok. (en rode peper, optioneel).
- Voeg tomaat toe en wok ongeveer 1 minuut mee.
- Voeg dan de gesneden paksoi erbij en schenk kokosmelk en sojasaus erbij.
- Roerbak maximaal 5 minuten.
- Rooster de amandelen ondertussen op hoog vuur in een droog koekenpannetje.
- Proef en breng op smaak met zout en peper. Verdeel over twee borden en leg de kwarten ei erop.
- Garneer met amandelschaafsel en klaar is je heerlijke wokmaaltijd.
- Eet smakelijk!