Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 800 gram varkensribbetjes
- 3 el Madras currypasta
- 15 cl kokosmelk
- 3 st sjalotjes
- 1 st limoen
- 15 cl kippenbouillon
- zonnebloemolie
- sesamolie
- 3 el sojasaus
- 1 el Vietnamese vissaus nuoc mam
- 1 el rietsuiker
- wat korianderblaadjes
Instructies
- Pel en hak de sjalotjes fijn.
- Snijd de ribbetjes van elkaar.
- Verhit twee eetlepels olie in een wok.
- Bak de ribbetjes, de sjalotjes en de currypasta.
- Voeg de kokosmelk en de kippenbouillon toe.
- Verlaag de warmtebron.
- Voeg de sojasaus. de vissaus, het sap van de limoen en de rietsuiker toe.
- Laat gedurende 90 minuten zachtjes koken.
- Het vlees van de ribbetjes moet zacht zijn.
- Verdeel de ribbetjes over de borden.
- Giet de saus erover en sprenkel er wat sesamolie over.
- Garneer met wat korianderblaadjes.
- Lust je geen koriander neem dan wat platte peterselie.