Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 rol Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg 300 g
- 175 g Nutella hazelnootpasta
- 1 ei losgeklopt
- 50 g hazelnoten grof gehakt
Instructies
- Verwarm de oven voor op 190°C boven-/onderwarmte en rol het deeg met het bakpapier uit op een bakplaat.
- Bestrijk het deeg met een dunne laag Nutella en snijd de cirkel in 16 gelijke punten.
- Rol ieder deegpuntje losjes op als een croissantje.
- Leg ze op de bakplaat en bestrijk met het ei.
- Bestrooi de koekjes met de gehakte hazelnoten.
- Bak ze in 30-40 minuten goudbruin.
- Laat na het bakken afkoelen op een rooster.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een dessertwijn zoals een Moscato d’Asti past goed bij de zoete smaak van de Nutella koekrolletjes.