Orientaalse wraps

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak Quorn stukjes
  • boter of olie
  • 1 teentjes knoflook geperst
  • 2 eetlepel(s) zoete soja saus ketjap
  • 2 eetlepel(s) honing
  • 200 g griekse yoghurt
  • 10 g munt
  • 10 g koriander
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 lente uitjes
  • 2 wortelen
  • ½ komkommer
  • 4 grote tortillas
  • peterselie

Instructies

  • Mix de knoflook met de soja saus en honing in een ovenschaaltje.
  • Voeg de Quorn stukjes toe en zorg dat de stukjes bedekt zijn met marinade.
  • Laat dit 10 minuten intrekken.
  • Verhit de grill voor (of oven voor op 180°C).
  • Roer de mint, koriander en zout en peper door de yoghurt en voeg de gesneden lente uitjes toe.
  • Gebruik een (kaas)schaaf on de wortelen en de komkommer in lente plakjes te schaven.
  • Gebruik het middenste deel met de pitjes van de komkommer niet.
  • Grill de Quorn stukjes 2-3 minuten aan beide kanten, totdat ze gecarameliseerd zijn.
  • Verwarm de tortillas volgens de verpakking .
  • En stel de wraps samen door yoghurt op de tortilla te doen, leg daarover heen plakjes komkommer en wortel en dan de quorn stukjes.
  • Rol de wrap op en snijdt deze diagonaal, garneer met peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Wraps
Land van herkomst Oosters
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch