Ovenschotel Kabeljauw in Folie met Groenten
Een heerlijke en gezonde kabeljauwfilet verpakt in folie met groenten en een smaakvolle marinade van sherry en sojasaus.
Equipment
- mes
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Bestrijk twee stukken aluminiumfolie met boter.
- Leg de kabeljauwfilets met het vel naar beneden op de folie.
- Verdeel de bosui, paprika en champignons over de kabeljauw.
- Bestrooi de vis met zout en peper.
- Besprenkel met sherry en vouw de folie losjes dicht, zodat er ruimte blijft voor de stoom.
- Plaats de pakketjes in het midden van de oven en laat de vis in circa 10 minuten gaar worden.
- Maak de pakketjes open en besprenkel de kabeljauw met sojasaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met rijst en gekookte peultjes voor een complete maaltijd.Wijnadvies:
Een frisse Elzas Pinot Blanc past perfect bij dit lichte visgerecht.Voedingswaarden
Calories: 280 kcal | koolhydraten: 6 g | Protein: 35 g | Vet: 10 g | Zout: 2.3 g | Sugar: 2 g