Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pak pasta schelpen grote / meer of minder naar grote of kleine eters
- 1 Bakje ricotta
- Pak spinazie fijngesneden diepvries
- 500 gram half om half gehakt
- Gehaktkruiden
- Knoflook
- 1 boullionblokje
- 1 grote ui fijn gesneden
- 2 blikken tomatenblokjes
- Geraspte kaas
- Zout
- peper
Instructies
- Warm de over voor op 200 graden.
- Kook de schelpen beergaar.
- Rul het gehakt en voeg de gehaktkruiden en knoflook toe.
- Warm de spinazieblokjes op en voeg het bakje ricotta toe,maak het op smaak met peper en zout.
- Voeg bij het gehakt de ui,tomatenblokjes en het boullionblokje en laat dit even een minuutje pruttelen.
- Vul voorzichtig de schelpen met het spinazie ricotta mengsel en leg deze in een ovenschaal.
- Giet daarover het gehakt,tomatenmengsel.
- De geraspte kaas erover en een kwartiertje in de oven.
- Smakelijk eten.