Paddestoelen risotto met rode lof

 

Paddestoelen risotto met rode lof

Paddestoelen risotto met rode lof

Porties: 2
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 knoflook
  • takje tijm
  • halve knolselderij
  • 250 gram gedroogd eekhoorntjesbrood
  • 200 gram verse verschillende paddestoelen
  • 250 gram risotto
  • 1 glas witte wijn
  • 700 ml heet water
  • 1 blok Parmezaanse kaas
  • rode lof

Instructies

  • Wel het eekhoornbrood in kokend water voor 10 minuten.
  • Snij de ui, knoflook, tijm en knolselderij fijn.
  • Bak dit samen voor 2 minuten.
  • Voeg hierbij de risotto, wijn en het eekhoorntjes brood.
  • Als laatste voeg je de paddestoelen en de geraspte parmezaanse kaas toe.
  • Maak van een blaadje rode lof een schuitje en schep daar de risotto op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Rijst
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch