Paddestoelensoep met champignoncrostini
Ingrediënten
Instructies
- Snijd de champignons in stukjes.
- Verhit de boter in een braadpan en bak het sjalotje en de champignons 5 minuten tot het vocht bijna is verdampt.
- Voeg de slagroom en 2 eetlepels vermout toe en laat op hoog vuur inkoken tot hetvocht is verdampt.
- Laat afkoelen.
- Rooster de zonnebloempitten in een droge koekepan en roer ze met de helft van debieslook door het champignonmengsel.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Bestrijk het stokbrood met het champignonmengsel en zet het afgedekt in dekoelkast.
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Bereid de soep volgens de aanwijzingen op het pak.
- Grilleer de champignon-crostini 4 minuten, strooi er 1 eetlepel bieslook over en strooide rest van de bieslook over de soep.
- Houd de soep en de crostini tot het gebruik warm.
- Schep de soep in de borden en let de crostini in de soep.