Giet de groentebouillon over de couscous en laat het 5 minuten wellen.
Snijd de helft van de lente-uitjes in ringetjes.
Roer de tomaten, lente-uitjes, olijven en pijnboompitten door de couscous.
Voeg de komijn, citroensap en 1 eetlepel olijfolie toe, en breng op smaak met zout en peper.
Snijd de paprika’s doormidden en verwijder de zaadjes.
Bestrijk de buitenkant van de paprikahelften lichtjes met olie en vul ze royaal met het couscousmengsel.
Bedek de paprika’s met plakjes mozzarella.
Leg de paprika’s in een grillmand op het rooster van de barbecue en rooster ze ongeveer 15 minuten op matig vuur, tot het vel licht geblakerd is.
Leg het deksel op de barbecue of dek de paprika’s losjes af met aluminiumfolie om de couscous goed op te warmen en de kaas sneller te laten smelten.
Gril de resterende lente-uitjes 1-2 minuten en leg ze naast de paprika’s.