Pasta bolognese met pastakaas

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g spaghetti
  • 150 g gehakt
  • 1 pot bolognesesaus
  • 1 teen knoflook
  • 1 ui
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 150 g pastakaas
  • zout
  • peper

Instructies

  • Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Giet af en meng er 2 eetlepels olijfolie door.
  • Fruit intussen de fijngesneden ui in 2 eetlepels olijfolie.
  • Pers het teentje knoflok hierboven uit.
  • Kruid het gehakt en voeg dit toe aan het uimengsel.
  • Rul het gehakt gaar met behulp van een vork.
  • Voeg de saus toe en laat het geheeel gedurende enkele minuten zachtjes warm worden. (Let op: de saus mag niet koken!)
  • Serveer direct en voeg naar smaak de pastakaas toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Pasta