Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- zak pasta naar keusgekookt volgens verpakking
- 200 ml gezeefde tomaat (Heinz)
- 450 gram wokgarnalen ontdooit
- 1 salamiworst in blokjes
- 1 ui grof gesnipperd
- 2 kleuren paprika in blokjes
- 4 teentjes knoflook geplet en klein gehakt
- ½ eetlepel(s) sambal oelek
- ½ eetlepel(s) paprikapoeder gerookt / pikant
- ½ eetlepel(s) djinten komijnpoeder
- 200 gram cheddar harde in kleine blokjes
- 2 eetlepel(s) limoensap
- 150 ml kookroom
- zout naar smaak
- peper
Instructies
- Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking en laat als het klaar is uitlekken.
- Bak de salami, de ui, de knoflook, de paprika’s met het gerookt paprikapoeder, de djinten in de een beetje olie op hoog vuur even 2 minuutjes en voeg de gezeefde tomaat en de kookroom toe.
- Laat zonder deksel op de pan 5 minuutjes laag pruttelen.
- Voeg dan de garnalen toe en roerbak 2 minuutjes op hoog vuur mee.
- Doe de blokjes cheddarkaas en het limoensap erbij en roerbak tot de kaas gesmolten is.
- Proef en strooi eventueel nog wat verse zwarte peper er overheen.
- Doe de pasta in een bord en doe de garnalen er overheen.
- Eet smakelijk!