Pasta met Garnalen, Salami en Cheddarkaas a la Sandra

Pasta met Garnalen, Salami en Cheddarkaas a la Sandra

voor 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • zak pasta naar keusgekookt volgens verpakking
  • 200 ml gezeefde tomaat (Heinz)
  • 450 gram wokgarnalen ontdooit
  • 1 salamiworst in blokjes
  • 1 ui grof gesnipperd
  • 2 kleuren paprika in blokjes
  • 4 teentjes knoflook geplet en klein gehakt
  • ½ eetlepel(s) sambal oelek
  • ½ eetlepel(s) paprikapoeder gerookt / pikant
  • ½ eetlepel(s) djinten komijnpoeder
  • 200 gram cheddar harde in kleine blokjes
  • 2 eetlepel(s) limoensap
  • 150 ml kookroom
  • zout naar smaak
  • peper

Instructies

  • Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking en laat als het klaar is uitlekken.
  • Bak de salami, de ui, de knoflook, de paprika’s met het gerookt paprikapoeder, de djinten in de een beetje olie op hoog vuur even 2 minuutjes en voeg de gezeefde tomaat en de kookroom toe.
  • Laat zonder deksel op de pan 5 minuutjes laag pruttelen.
  • Voeg dan de garnalen toe en roerbak 2 minuutjes op hoog vuur mee.
  • Doe de blokjes cheddarkaas en het limoensap erbij en roerbak tot de kaas gesmolten is.
  • Proef en strooi eventueel nog wat verse zwarte peper er overheen.
  • Doe de pasta in een bord en doe de garnalen er overheen.
  • Eet smakelijk!
————————————————————————————————–
Recept categorieën Pasta / Vis / Zeevruchten