Pasta met witlof en zalm

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gram pasta naar keuze
  • 4 struikjes witlof
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2-3 theelepels mosterd
  • 1 dl droge witte wijn of groentebouillon
  • 1 dl room
  • 200 gram zalm
  • zout
  • verse dille
  • peper

Instructies

  • Kook de pasta beetgaar.
  • Maak het witlof schoon en snijd de struikjes in de lengte tweemaal doormidden.
  • Verhit de olie in een wok of koekenpan en roerbak het witlof 3-4 minuten.
  • Neem het witlof uit de pan.
  • Voeg de mosterd, de wijn en de room toe en laat de saus iets inkoken.
  • Voeg de in stukjes gesneden zalm en het witlof toe en laat even goed doorwarmen.
  • Leg de uitgelekte pasta op de borden en verdeel er het witlof met de zalmsaus over.
  • Garneer met een takje dille.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Pasta / Zalm
Land van herkomst Nederland