Pasta met zalm, spinazie en rigotta

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g tagliatelle
  • 100 g rigotta
  • 1 deciliter melk
  • 300 g spinazie gewassen
  • 300 g zalm stukjes 2 x 2 cm
  • 20 g boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat

Instructies

  • Tagliatelle koken als op de verpakking staat aangegeven.
  • Olie verhitten en spinazie snel bakken en in een zeef uit laten lekken.
  • Boter in de wok verwarmen; zalm peperen en zouten.
  • Zalm in boter bakken; spinazie toevoegen met de melk en de rigotta.
  • Blijven roeren tot een gladde saus verkregen is.
  • Pasta erbij en zachtjes verwarmen.
  • Op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Zalm