Pêche melba 2

Pêche melba 2

Boodschappen 6-2006
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 halve perziken uit blik
  • 150 g frambozen
  • 2 eetlepel(s) witte basterdsuiker
  • 125 ml slagroom
  • 4 grote bollen vanille-ijs

Instructies

  • Laat de perzikken uitlekken.
  • Snij 4 halve perziken in kleinere stukjes.
  • Zet 4 dessertschaaltjes of grote ijscoupes klaar.
  • Prak d eframbozen in een kom fijn met een vork.
  • Schep de puree in een kom en roer er 1 eetlepel basterdsuiker door.
  • Klop met een handmixer in een kom de slagroom stijf met 1 eetlepel basterdsuiker.
  • Schep in elk schaaltje een bolletje ijs.
  • Leg op het ijs een halve perzik met de bolle kant naar boven.
  • Rangschik de stukjes perzik eromheen.
  • Schep slagroom op de halve perzik en druk die iets plat met de bolle kant van een lepel.
  • Giet of schep een beetje frambozenpuree over deze Pêche Melba.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert - Nagerecht / Fruit