Pêche melba 2
Boodschappen 6-2006
Ingrediënten
- 8 halve perziken uit blik
- 150 g frambozen
- 2 eetlepel(s) witte basterdsuiker
- 125 ml slagroom
- 4 grote bollen vanille-ijs
Instructies
- Laat de perzikken uitlekken.
- Snij 4 halve perziken in kleinere stukjes.
- Zet 4 dessertschaaltjes of grote ijscoupes klaar.
- Prak d eframbozen in een kom fijn met een vork.
- Schep de puree in een kom en roer er 1 eetlepel basterdsuiker door.
- Klop met een handmixer in een kom de slagroom stijf met 1 eetlepel basterdsuiker.
- Schep in elk schaaltje een bolletje ijs.
- Leg op het ijs een halve perzik met de bolle kant naar boven.
- Rangschik de stukjes perzik eromheen.
- Schep slagroom op de halve perzik en druk die iets plat met de bolle kant van een lepel.
- Giet of schep een beetje frambozenpuree over deze Pêche Melba.