Peterselie rozemarijnpesto

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 teentjes knoflook grof
  • 50 gram oude kaas
  • peterselie
  • 2 el rozemarijnnaaldjes
  • 450 gr ongezouten hazelnoot zonder vlies
  • 1 dl olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies

  • Snijd 2 teentjes knoflook grof.
  • Snijd 50 gr oude kaas in stukjes.
  • Pureer de knoflook met de kaas, 50 gr gewassen en drooggedepte bladpeterselie, 2 eetlepels rozemarijnnaaldjes en 450 gr ongezouten hazelnoten zonder vlies in een keukenmachine of wrijf alles in een vijzel fijn.
  • Schenk in een dun straaltje ± 1 dl olijfolie bij het mengsel en pureer het tot een gladde pasta.
  • Breng op smaak met wat peper en zout
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht