Petit Pain met Rosbief en Komkommer

Porties: 1
Bereidingstijd: 6 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 petit pain
  • ¼ komkommer in blokjes gesneden
  • 1 el fijngeknipte bieslook
  • 2 el Griekse yoghurt
  • Versgemalen peper
  • Boter
  • 2 plakjes rosbief of fricandeau

Instructies

  • Meng de komkommer met de bieslook door de Griekse yoghurt.
  • Voeg naar smaak zout en peper toe.
  • Snijd de petit pain open en bestrijk de snijvlakken dun met boter.
  • Leg de plakjes rosbief op de onderkant van het broodje en schep de komkommer erop.
  • Plaats de bovenkant van het broodje erop.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Deze lichte en frisse sandwich past goed bij een droge witte wijn zoals een Chardonnay of een Sauvignon Blanc.
 
 
 
 
 

Voedingswaarden

Calories: 302 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 17 g | Vet: 10 g | Zout: 1.8 mg | Sugar: 5 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Lunch / Ontbijt