Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 3 Mango's
- 2 tenen Bawang putih knoflook
- 1 Bawang merah ui, gesnipperd
- 2 Rode lombok
- 4 stuks Kemiries
- 1 theelepel Trasi
- 1 dl.Santen
- Zout
Instructies
- De noten geven een zachte smaak aan de gerechten en werken daarbij laxerend! Dus niet te veel makan (eten) ja?
- Ontvel de mango’s (als dit moeilijk gaat eerst dompelen in warm water), en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schik de stukjes in een schaal.
- Oelek de kemiries, ui, lombok, knoflook en trasi en doe de bumbu met de santen in een pannetje.
- Warm de saus langzaam op en doe er iets zout bij.
- Wacht tot de saus goed genoeg is ingedikt en giet de saus over de stukjes mango.