Peultjes met paprika

Peultjes met paprika

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 1 sjalotje
  • 25 g boter of margarine
  • 300 g peultjes diepvries, Bonduelle
  • ½ theelepel majoraan
  • zout
  • peper

Instructies

  • Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
  • Reepjes halveren.
  • Sjalotje pellen en snipperen.
  • In pan boter smelten.
  • Sjalotje 1 minuut zachtjes fruiten.
  • Peultjes, majoraan en 3 eetlepels water erdoor scheppen.
  • Afgedekt in 4 minuten zachtjes gaar smoren.
  • Paprikareepjes erdoor scheppen en 4 minuten meewarmen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Serveren met tartaartje en krielaardappeltjes.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht
Jaargetijde: Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch