Piri piri roerbak met groene groenten
Ingrediënten
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 400 g piri piri Wokreepjes
- 1 ui in partjes
- 1 groene peper in ringetjes
- 1 groene paprika in repen
- 600 g panklare broccoli in kleine roosjes
- 2½ dl tuinkruidenbouillon van een tablet
- 1-2 eetlepel(s) maïzena
Instructies
- Verhit de helft van de olie in een wok en bak het vlees al omscheppend op een hoog vuur bruin.
- Schep het vlees uit de pan en verhit de rest van de olie.
- Fruit de ui met de peper al omscheppend 3 minuten.
- Voeg de paprika toe en bak hem 3 minuten mee.
- Schep de broccoli erdoor en bak alles al omscheppend 5 minuten.
- Schenk de bouillon erbij en schep het vlees erdoor.
- Breng alles aan de kook en laat de groente op een laag vuur beetgaar worden.
- Bind het kookvocht met de met water losgeroerde maïzena.