Pittig gestoofd lamsvlees met broccoli

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 gram lamsbout zonder been
  • 2 eetlepels olie
  • 100 gram Boemboe Ajam Pedis
  • 1 paprika
  • 300 gram broccoli panklare

Instructies

  • Snijd het vlees in blokjes.
  • Verhit in een pan de olie en fruit de boemboe ± 1 minuut zachtjes.
  • Schep het vlees erdoor en bak het ± 1 minuut mee.
  • Voeg 3 eetlepels water toe, breng het aan de kook en laat het vlees afgedekt ± 15 minuten zachtjes sudderen.
  • Maak de paprika schoon, was hem en snijd hem in blokjes.
  • Snijd de broccoli iets kleiner.
  • Schep de paprika en de broccoli door het vlees en smoor het vlees en de groenten in nog ± 10 minuten zachtjes gaar.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met eiermie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lamsvlees / Vlees