Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 schaaltjes hamburgers à 2 stuks
- 1 eetlepel(s) taco seasoningmix zakje à 35 g
- 2 avocado
- 4 Italiaanse bollen
- 8 eetlepel(s) salsasaus hot pot à 280 g
- ½ zak gemengde sla à 200 g
- 4 eetlepel(s) zure room
- 1 zak corn chips cool american 150 g
Instructies
- Hamburgers bestrooien met kruidenmix.
- In pan met antiaanbaklaag hamburgers in ca. 10 minuten bruinbakken.
- Intussen avocado’s schillen en vruchtvlees in plakken snijden.
- Bollen opensnijden.
- Onderzijden besmeren met salsa. Sla over onderste helften verdelen.
- Hamburgers erop leggen.
- Avocado over burgers verdelen.
- Rest van salsa erop scheppen.
- Op elke burger 1 eetlepel zure room scheppen.
- Afdekken met tweede helft broodje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Hamburgers serveren met corn chips.