Snijd het lamsvlees in stukjes van 2 cm.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote pan en bak het vlees hierin.
Voeg de uien, de tomaten en de rozemarijn toe en kruid met peper en zout.
Schil 2 knoflookteentjes, pers ze fijn en voeg ze aan het stoofpotje toe.
Stoof het geheel eerst 5 minuten zonder deksel en laat vervolgens afgedekt op zacht vuur 40 minuten pruttelen.
Verdeel de geitenkaas in grove stukken en roer die door de peterselie.
Pers het laatste knoflookteentje en voeg dit aan de kruidenkaas toe.
Verdeel het fyllodeeg in 16 rechthoekjes.
Bestrijk 8 rechthoekjes met wat olijfolie, leg er een tweede dwars overheen en bestrijk opnieuw met olijfolie.
Schik in het midden 2 eetlepels lamsragoût en 1-2 eetlepels geitenkaas.
Vouw het dicht tot een pakje, bestrijk met olijfolie en bestrooi met sesamzaadjes.
Leg de pakjes op een beboterd bakplaat en bak ze 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven, tot ze goudbruin zijn dien ze onmiddellijk op.