Pizza met aubergine en geitenkaas

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pakket geroosterde aubergines
  • 1-2 tros- of pruimtomaten
  • 1 rol baguettedeeg pot of pakje
  • gekruide tomatensaus
  • verse oregano
  • 150 gram verse geitenkaas
  • versgemalen peper
  • geraspte oude of Parmezaanse kaas

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 225°C.
  • Laat de geroosterde aubergines op keukenpapier uitlekken. Snijd de tomaten in plakjes.
  • Snijd de tomaten in plakjes.
  • Pluk 4-6 eetlepels oreganoblaadjes af.
  • Haal het deeg los en rol elk stuk uit tot een enigszins ovale lap.
  • Bestrijk de deeglapjes met Sugo en verdeel de oregano erover.
  • Verdeel de aubergines erover.
  • Verkruimel de geitenkaas en bestrooi elke pizza hiermee en met peper en geraspte kaas.
  • Bak de pizza's 12 minuten onderin de oven.
  • U kunt ze ook roosterbakken op de barbecue, door ze op een dikke laag aluminiumfolie of in een aluminium schaal te leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pizza
Land van herkomst Italië