Provençaalse wokschotel van Astrid Veltman

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • aardappelpartjes
  • 1 gesnipperd uitje
  • 1 fijngesneden teentje knoflook
  • 2 tomaten in stukjes
  • 1 courgette in blokjes
  • bleekselderij in boogjes
  • worteltjes in plakjes
  • 1 zakje Marinademix Proven&aal Knorr
  • een scheutje rode wijn
  • 1 ½ deciliter water

Instructies

  • Bak de aardappelpartjes met wat van de marinade (pas op voor aanbranden).
  • Blancheer de worteltjes.
  • Fruit het uitje en de knoflook in een wok en voeg er de courgette bij.
  • Roerbak na ± 5 minuten de tomaten, de bleekselderij en de worteltjes mee.
  • Voeg de aardappelpartjes toe en blus met de wijn en het water.
  • Schep de sausmix erdoor en laat, met het deksel op de wok, nog even sudderen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Roerbakken / Wokken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch