Provençaalse wokschotel van Astrid Veltman
Ingrediënten
- aardappelpartjes
- 1 gesnipperd uitje
- 1 fijngesneden teentje knoflook
- 2 tomaten in stukjes
- 1 courgette in blokjes
- bleekselderij in boogjes
- worteltjes in plakjes
- 1 zakje Marinademix Proven&aal Knorr
- een scheutje rode wijn
- 1 ½ deciliter water
Instructies
- Bak de aardappelpartjes met wat van de marinade (pas op voor aanbranden).
- Blancheer de worteltjes.
- Fruit het uitje en de knoflook in een wok en voeg er de courgette bij.
- Roerbak na ± 5 minuten de tomaten, de bleekselderij en de worteltjes mee.
- Voeg de aardappelpartjes toe en blus met de wijn en het water.
- Schep de sausmix erdoor en laat, met het deksel op de wok, nog even sudderen.